Waarom ons kiezen

Sterk in maatwerk

SW Mol werkt steeds op maat, en daar ligt ook onze grootste kracht. Alle individuele wensen vertalen we naar een uniek project.

Ervaren zaakvoerder, gemotiveerd team

De ervaring van de zaakvoerder, in combinatie met een gemotiveerd team, vormt uw beste garantie op een geslaagd project. Getuige daarvan zijn onze vele gerealiseerde projecten.

Afwerking tot in de kleinste details

Wij dragen het traditionele vakmanschap hoog in het vaandel, maar werken wel met een modern machinepark. Onze computergestuurde machines garanderen een piekfijne afwerking tot op de kleinste details juist.

Een persoonlijke aanpak

In elk project leggen we ons hart en onze ziel. Wie voor ons kiest, kiest voor een persoonlijke aanpak. Zaakvoerder Wim Joris staat – slechts één telefoontje verwijderd - in voor alle overleg.

Alle zorgen voor ons

Bij totaalprojecten nemen wij de volledige coördinatie op ons, inclusief ‘nevenopdrachten’. Zo nemen we voor u alle vervelende zorgen weg. Concreet gaat het om kleinere werken voor elektriciteit, schilderwerken, loodgieterij, plaatsen van gyprocwanden,… Hiervoor schakelen we – indien u dit verlangt - ons vaste partners in.

U kiest de stijl

Klassiek, modern of eigentijds. U kiest welke stijl en kleuren u mooi vindt, wij brengen alles in de praktijk.

Overtuigd van SW Mol? Contacteer ons vrijblijvend!